A3 Haber

İki taksici, tartıştıkları scooter sürücüsünü sopayla darbetti

İki taksici, tartıştıkları scooter sürücüsünü sopayla darbetti

İki taksici, tartıştıkları scooter sürücüsünü sopayla darbetti
Eylül 25
11:26 2022

Adana’da iki taksi şoförü, caddede bilinmeyen nedenle tartıştıkları scooter sürücüsünü sopayla darbetti. Kavga çevredekilerin araya girmesiyle sonlanırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Bülent Angın Bulvarı’nda scooter ile ilerleyen, ismi açıklanmayan bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle yoldaki taksici ile tartışmaya başladı. Çevredeki başka bir taksicinin de olaya karışmasıyla tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Scooter kullanıcısı, kavgaya dönüşen tartışmada taksiciler tarafından sopa ve yumruklarla darbedildi.

Sesleri duyanlar, evlerinin balkonundan taksicilere tepki gösterdi. O anlar bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı. Bir kişinin araya girmesiyle kavga sonlandı. Taksiciler ise bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ayakta tedavi edilen scooter sürücüsü, daha sonra bölgeden ayrıldı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER