A3 Haber

“Demir Yumruk” soruşturması tamamladı

“Demir Yumruk” soruşturması tamamladı

“Demir Yumruk” soruşturması tamamladı
Eylül 27
17:35 2022

“Demir Yumruk” soruşturması kapsamında suç örgütü lideri Hüseyin Eryılmaz grubuna yönelik soruşturma tamamlandı.

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara karşı 29 ilde yürütülen “Demir Yumruk” operasyonu kapsamında aralarında Hüseyin Eryılmaz’ın da olduğu 10 kişi tutuklanmıştı.

Örgüt liderlerinden Hüseyin Eryılmaz’ın, hakimle sevgili çıkmasının yankıları sürerken, başka bir hakimle daha yazışmaları tespit edildi.

Örgüt liderinin hakimle sevgili olduğu ortaya çıkmıştı

Erol Evcil (Erol Eşrefoğlu), Hüseyin Eryılmaz ve Melih Karabacak’ın lideri olduğu 3 suç örgütüne yönelik soruşturmada örgüt lideri olarak tutuklanan Hüseyin Eryılmaz’ın telefon incelemesinde, İskenderun İcra Mahkemesi Hâkimi C.S. ile ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Soruşturma tamamlandı

Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen ve 29 şüphelinin tutuklandığı “Demir Yumruk” soruşturması kapsamında suç örgütü lideri Hüseyin Eryılmaz grubuna yönelik soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında hazırlanan 2’nci iddianamede, 46 şüpheli yer alırken aralarında Hüseyin Eryılmaz’ın da bulunduğu beş kişi örgüt yöneticiliği, 14 kişi örgüt üyeliği, 27 kişinin ise dolandırıcılık suçundan cezalandırılması istenildi.

İddianame Ankara 33’ncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER