A3 Haber

Erdoğan’dan Mersin’deki polisevine saldırı hakkında açıklama: HDP ve CHP’yi hedef aldı

Erdoğan’dan Mersin’deki polisevine saldırı hakkında açıklama: HDP ve CHP’yi hedef aldı

Erdoğan’dan Mersin’deki polisevine saldırı hakkında açıklama: HDP ve CHP’yi hedef aldı
Eylül 27
12:32 2022

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Dün gece Mersin’de PKK’lı alçaklar bir polisimiz şehit etti, bir polisimizi yaraladı. Teröristler anında hak ettikleri karşılığı buldular. Bu teröristlerin hangisinin izini takip ederseniz edin ucu ya HDP ya CHP’nin gazeteci, siyasetçi diye sahip çıktığı kesimlere çıkar ya da batı ülkelerine çıkar” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şöyle devam etti: “Amerika’dan Avrupa’ya pek çok ülke son 40-50 yılın en yüksek enflasyon oranlarıyla mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu ülkelerde yaşayan herkes yüzde sekiz dokuz oranında açıklanan rakamlarla gerçek enflasyon oranları arasındaki devasa farkı gayet iyi biliyor.

Erdoğan, “Yılbaşından sonra ekonomideki rakamları, istikrarı, ekonomideki güçlenerek yürümeyi hep birlikte göreceğiz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Yunanistan’daki kamp başta olmak üzere vatandaşımızın kanını dökmüş caniler himaye görüyor. Özgürce gezebiliyor. Suriye ve Kuzey Irak’taki terör yuvaları başlarına yıkıldıkça terör örgütü mensupları kendilerine yeni kamplar kuruyor. Bize komşuluk hukukundan bahsedenlerin bunlara göz yummaması gerekir.
  • Dün gece Mersin’de PKK’lı alçaklar bir polisimiz şehit etti, bir polisimizi yaraladı. Teröristler anında hak ettikleri karşılığı buldular. Bu teröristlerin hangisinin izini takip ederseniz edin ucu ya HDP ya CHP’nin gazeteci, siyasetçi diye sahip çıktığı kesimlere çıkar ya da batı ülkelerine çıkar.
  • Yapılan her terör saldırısında dökülen kanların izi vardır. Aynı durum batı için de gereçlidir. Yılan kendisine uzanan eli de sokar. Teröristlerin yeri mahkemeler ve hapishanelerdir. Komşularımızdan başlayarak tüm ülkelerden hiçbir ayrım yapmadan gerekli tedbirleri almalarını bekliyoruz. Biz tüm kalbimizde barış, huzur istiyoruz. Bölgemizde istikrar ve güven istiyoruz.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER