A3 Haber

Erzurum’da bir genç küpe taktığı için dövülüp bıçaklandı

Erzurum’da bir genç küpe taktığı için dövülüp bıçaklandı

Erzurum’da bir genç küpe taktığı için dövülüp bıçaklandı
Eylül 27
14:21 2022

Erzurum’da arkadaşıyla yürüyen 22 yaşındaki Mehmet G., küpesiyle alay eden iki kişi tarafından bıçaklandı. İki saldırgan  gözaltına alındı.

Olay, 25 Ekim günü akşam saatlerinde Yakutiye ilçesi Yukarı Mumcu Caddesi’nde meydana geldi. Arkadaşı Enes K. ile yürüyen Mehmet G.’nin yanına gelen iki kişi, küpesiyle alay etti. Taraflar arasında bu nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüphelilerden biri, Mehmet G.’yi kalçasından bıçakladı, diğeri ise iki arkadaşa sopayla vurdu. Saldırganlar kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mehmet G. ve Enes K., ilk müdahalelerinin ardından Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Saldırganların yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerde, kırmızı montlu şüphelinin bıçaklama olayını gerçekleştirdiği, yanındaki açık kahverengi gömlekli kişinin ise sopa ile vurduğu tespit edildi. Saldırganların 17 yaşındaki Emrah C. ile aynı yaştaki Can B. olduğu saptandı. Polis iki saldırganı Çaykara Caddesi’nde bir kafede yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramasında olayda kullandıkları bıçak da ele geçirildi. Saldırganların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER