A3 Haber

Gölcük Tersane Komutanlığı’nda iş cinayeti: Bir asker yaşamını yitirdi

Gölcük Tersane Komutanlığı’nda iş cinayeti: Bir asker yaşamını yitirdi

Gölcük Tersane Komutanlığı’nda iş cinayeti: Bir asker yaşamını yitirdi
Eylül 27
23:59 2022

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, Donanma Komutanlığı’ndaki Tersane Komutanlığında bakıma alınan gemide çalışma yaparken denize düşen dört askerden Sözleşmesi Er Enes Bıyık, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Denize düşen askerlerden ikisinin taburcu edildiği, birinin ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada, Gölcük Tersane Komutanlığı’nda, bugün meydana gelen kazada, sözleşmeli er Enes Bıyık’ın yaşamını yitirdiği, bir askerin de yaralandığı belirtildi.

Yaralı askerin hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandığı bildirilen açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bakan Akar’dan taziye mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit asker için taziye mesajı yayımladı. Akar, bakanlığın Twitter’daki hesabında paylaşılan mesajda “Kahraman silah arkadaşımız, 27 Eylül 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

Vali Yavuz, doktorlardan bilgi aldı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden askerle ilgili hastanede doktorlardan bilgi aldı. Vali Yavuz konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Tersane Komutanlığında meydana gelen kazada yaralanan ve tedavisi Kocaeli Devlet Hastanesinde devam eden Mehmetçiğimizin sağlık durumu hakkında doktorlarımızdan bilgi aldık. Acil şifalar diliyorum” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER