A3 Haber

Ankara’da dehşet: İstek şarkıyı bilmeyen müzisyeni öldürdüler!

Ankara’da dehşet: İstek şarkıyı bilmeyen müzisyeni öldürdüler!

Ankara’da dehşet: İstek şarkıyı bilmeyen müzisyeni öldürdüler!
Ekim 02
21:27 2022

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında üç kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener’e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saatlerinde Çankaya ilçesinini Çayyolu semtindeki bir eğlence mekanında meydana geldi. Mekana gelen grup, o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener’den istek parça istedi. Müzisyen Şener ise şarkıyı bilmediğini belirterek çalmadı. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmeyi kavga sonlandırıldı.

Eğlence mekanının kapanması yakın saatten ayrıldıkları öğrenilen grup, bu sırada evine gitmek üzere işyerinden çıkan Onur Şener’e saldırdı. 3 kişi ellerindeki cam şişelerle Şener’i darbetti. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DHA’nın haberine göre Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili üç şüpheliyi gözaltına aldı. Hayatını kaybeden Onur Şener’in yarın ikindi vakti Ankara’da toprağa verileceği öğrenildi.

Haluk Levent saldırganların kimliğini açıkladı

Diğer yandan usta sanatçı Haluk Levent, taziye mesajını paylaşarak, “İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz” dedi.

Daha sonra yeni bir paylaşım yapan Levent, şunları yazdı:

Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar.

ALİ G. çalışma bakanlığı bürokrat
İLKER K. çalışma bakanlığı müfettiş
Semih S. TAİ’de mühendis

Üç gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili üç şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden ikisinin devlet memuru olduğu öğrenildi.

Beş şüpheli adliyede

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine, Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi. Ankara Adliyesi’ne getirilen şüpheliler, A.G, S.S, İ.K, J.E ve G.G, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verecek.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER