A3 Haber

İçişleri Bakanı Soylu: Şehitliği keşke Allah bize nasip etse, benim duam odur

İçişleri Bakanı Soylu: Şehitliği keşke Allah bize nasip etse, benim duam odur

İçişleri Bakanı Soylu: Şehitliği keşke Allah bize nasip etse, benim duam odur
Ekim 02
21:52 2022

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin El-Bab bölgesinde çıkan çatışmada yaşamını yitiren özel harekat polisi Mustafa Çalışgan’ın ailesine taziyede bulunmak üzere Tokat’a geldi.

Soylu, Tokat Havalimanında Tokat Valisi Numan Hatipğolu tarafından karşılandı. Bakan Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Çetin, şehit Çalışgan’ın baba ocağında kurulan taziye çadırında aileye sabır dileğinde bulundu.

Burada konuşan Soylu, “Milletimizin başına bela olan terör örgütüne karşı sınırımızın ötesinde milletimizin dualarıyla büyük bir görevi ifa ediyorlar. Üst bölgesine sızma esnasında iki teröristi etkisiz hale getirdiler. Abdülhakim Arvasi’nin söylediği gibi ‘Senin sevdiklerine dost bakıyoruz, seni sevmeyenlere, düşmanlarına da düşman bakıyoruz.’ Terör örgütünü orada beslemeye, sınırlarımızın ortasında beslemeye çalışanların attığı, anti tank füzesi ile ilk önce yaralandı, gazi oldu. Ardından da şehit oldu. Bizim sorumluğumuz onlara mahcup olmamaktır. Bize büyük bir yük bıraktılar. Büyük bir sorumluluk bıraktılar, bunun farkındayız. Şehitliği keşke Allah bize nasip etse. Benim duam odur. Annesine, babasına, kardeşlerine, ailelerine, yakınlarına Allah sabır versin. Ateş düştüğü yeri yakar. İçerlerindeki kor büyüktür. Ama peygamber efendimize komşu olmuştur. Mükafatı büyüktür. Allah cennette kavuştursun” dedi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER