A3 Haber

Mansur Yavaş: “Onur için birlikte konser düzenleyerek gelirini ailesine bağışlayacağız”

Mansur Yavaş: “Onur için birlikte konser düzenleyerek gelirini ailesine bağışlayacağız”

Mansur Yavaş: “Onur için birlikte konser düzenleyerek gelirini ailesine bağışlayacağız”
Ekim 03
20:38 2022

Yavaş, Ankara’da öldürülen müzisyen Onur Şener için sanatçı dostlarının isteğiyle konser düzenleyeceklerini ve gelirini Şener’in ailesine bağışlayacaklarını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da istekte bulunulan şarkıyı söylemediği gerekçesiyle saldırıya uğramasının ardından hayatını kaybeden müzisyen Onur Şener için konser düzenleneceğini ve gelirin ailesine bağışlanacağını söyledi. Yavaş, “Hatırasını yaşatacak, zorbalığın her zaman karşısında olacağız” ifadelerini kullandı.

Yavaş’ın, sosyal medya hesabından bu akşam yaptığı açıklama şöyle:

“Dün hayattan koparılan müzisyen Onur Şener’in acısını yaşıyoruz. Sanatçı dostlarının isteğiyle Onur için birlikte konser düzenleyerek gelirini ailesine bağışlayacağız. Hatırasını yaşatacak, zorbalığın her zaman karşısında olacağız.”

Ne olmuştu?

Polis tutanağına yansıyan ifadelere göre, 2 Ekim’de Çayyolu semti Mutlukent Mahallesi’ndeki eğlence mekanına gelen grup, o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener’den şarkı istedi.

Şener’in bu talebi reddetmesi üzerine gruptan üç kişi müzisyenle tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Saldırganlardan Ali Gündüz ile İlker Karakaş’ın Çalışma Bakanlığı’nda bürokrat, diğerinin ise kamu savunma şirketi Turkish Aerospace Industries -Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ -TUSAŞ’da (TAİ) mühendis olduğu ortaya çıkmıştı.

Olayın ardından gözaltına alınan beş kişiden üçü tutuklandı, ikisi adli kontrolle serbest bırakıldı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER