A3 Haber

Antalya’da kayıp Rus turist, 39 gün sonra uçurumda ölü bulundu

Antalya’da kayıp Rus turist, 39 gün sonra uçurumda ölü bulundu

Antalya’da kayıp Rus turist, 39 gün sonra uçurumda ölü bulundu
Ekim 17
20:30 2022

Antalya’nın Kemer ilçesinde 39 gün önce Çalıştepe mevkisinde gezmeye çıktıktan sonra haber alınamayan Rus turist Vladislav Sengovic’ten acı haber geldi. Sengovic, 70 metrelik uçurumda ölü bulundu

Antalya’da, 39 gün önce kaybolan Rus turist Vladislav Sengovic uçurumda ölü bulundu.

Kemer ilçesine bağlı Çalıştepe mevkisinde dün geziye çıkan bir turist, kayalıkta gördüğü cansız bedeni konakladığı otelin yönetimine bildirdi. İhbar üzerine Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri bölgede inceleme yaptı.

70 metrelik uçurumdaki cansız bedeni çıkarmak için Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi olay yerine geldi. Yaklaşık beş kilometre yürüyüşün ardından uçurumdan inen ekipler, cansız bedeni deniz kıyısındaki kayalıklara taşıdı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de tekneyle cansız bedeni, ilçedeki marinaya getirdi.

Kemer Devlet Hastanesi morgundaki incelemede ölenin üzerindeki ayakkabı, şort ve tişörtün, 8 Eylül’den beri kayıp olan Rus turist Vladislav Sengovic’a ait olduğu belirlendi. Kemer Cumhuriyet Savcılığı’nın incelemesinin ardından cansız beden, Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER