Site icon A3 Haber

Şanışer: Yeni sansür yasasından sonra “Susamam-2″yi yapsak linki paylaşan herkesi toplarlar

“Şanışer” adıyla bilinen ünlü rapçi Sarp Palaur, “Geçtiğimiz üç senede ülkemiz çok değişti. Şu an yazacağım hiçbir şarkının bir çeşit vicdan mastürbasyonundan öteye geçmeyeceğini hissediyorum. Ayrıca yeni geçen sansür yasasından sonra Susamam-2 yapsak, şarkının linkini paylaşan ya da beni retweet eden herkesi toplarlar” dedi.

Şanışer, Onedio’dan Zeynep Deniz Güler’e verdiği röportajda, kariyeri ve hakkında merak edilenler ile ilgili soruları yanıtladı.

Rapçilerin konserlerinde yaşanan kavgalar ile ilgili olarak Şanışer, “Nazar değdirmek istemem ama bugüne kadar benim konserlerimde neredeyse hiçbir problem yaşanmadı. Konser düzenlediğimiz mekanlardan da bu konuda oldukça iyi geribildirimler alıyoruz yıllardır. Dinleyicilerim konusunda mütevazı olamayacağım; fazlasıyla bilinçli, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, şiddete karşı ve taciz/rıza konusunda oldukça duyarlı insanlar” dedi.

“Yeni sansür yasasından sonra Susamam-2’yi yapsak, şarkının linkini paylaşan herkesi toplarlar”

Şanışer, “Susamam-2 gelecek mi?” sorusuna, “Geçtiğimiz üç senede ülkemiz çok değişti. Şu an yazacağım hiçbir şarkının bir çeşit vicdan mastürbasyonundan öteye geçmeyeceğini hissediyorum. Ayrıca yeni geçen sansür yasasından sonra Susamam 2 yapsak, şarkının linkini paylaşan ya da beni retweet eden herkesi toplarlar valla” diye cevap verdi.

Şanışer, Türkçe rapin gidişatı ve yeni rapçiler hakkında şunları söyledi:

Exit mobile version