A3 Haber

Titanic yeniden vizyona giriyor

Titanic yeniden vizyona giriyor

Titanic yeniden vizyona giriyor
Ekim 21
17:11 2022

Başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’in yer aldığı tüm zamanların en çok hasılat yapan üçüncü filmi olan Titanic, 25 yıl sonra yeniden vizyona giriyor.

Disney, James Cameron’ın yönetmenliğini yaptığı Amerikan yapımı Titanic’in 10 Şubat 2023 tarihinde tüm dünyada bir kez daha yayınlanacağını duyurdu.

Kült film, 4K, HDR ve 3D desteğiyle tekrar beyaz perdeye aktarılacak. Olympic sınıfı bir transatlantik yolcu gemisinin 15 Nisan 1912 gecesi daha ilk seferinde bir buz dağına çarparak 3 saate yakın bir süre içerisinde batışını kendi romantik ve dram tarzıyla anlatan Titanic filmi, Türkiye’de de vizyona girecek.

Yolcu gemisinin 1912 yılında daha ilk seferinde bir buz dağına çarpmasını konu alan romantik ve dram tarzındaki film, tüm zamanların en çok hasılat yapan üçüncü filmi. İlk sırada yine James Cameron imzalı Avatar yer alırken ikinci sırada Avengers: Endgame bulunuyor.

Titanik, 1997 yılında vizyona girmişti.

Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’in başrolünde oynadığı yapım, tam 11 Oscar ödülü kazanarak adını sinema tarihine yazdıran filmlerin başında geliyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER