A3 Haber

Öğretmeninin evinde ölü bulunmuştu: Şüpheliler serbest

Öğretmeninin evinde ölü bulunmuştu: Şüpheliler serbest

Öğretmeninin evinde ölü bulunmuştu: Şüpheliler serbest
Ekim 23
13:23 2022

Antalya’da, lise öğrencisi 17 yaşındaki Yiğit Kalpak’ın ziyarete gittiği Almanca öğretmeni 30 yaşındaki H.G.’nin evinde ölü bulunması sonrası gözaltına alınan beş arkadaşı ile öğretmeni, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 645’inci Sokak’taki dört katlı apartmanın 1’inci katında meydana geldi. Yiğit Kalpak, beş arkadaşıyla birlikte 21 Ekim saat 01.30 sıralarında Almanca öğretmeni H.G.’nin evine gitti. İlerleyen saatlerde öğretmen H.G., Kalpak ve arkadaşları iddiaya göre uyuşturucu hap aldı. Bir süre sonra gruptan üç kişi evden ayrıldı, Kalpak ve iki arkadaşı ise kaldı. Saat 09.00 sıralarında uyanan H.G., öğrencisi Yiğit Kalpak’ı uyandıramayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla adrese gelen sağlık ekipleri, Kalpak’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis ekipleri, evdeki incelemede, Kalpak’ın üstünün çıplak, evin temizlenmiş olduğunu belirledi. H.G. ile diğer beş kişi, gözaltına alınarak Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Gençlerden birinin polise verdiği ifadede, olayın gerçekleştiği saatlerde evdeki herkesin uyuşturucu madde kullandığını belirttiği öğrenildi.

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen ve uyuşturucu hapı herkesin kendisinin aldığını söyleyen H.G., “Telefonla arayıp bana gelmek istediklerini söylediler. Ben de eve davet ettim. Ancak, kimsenin ölümünden sorumlu değilim” dedi.

Kan örnekleri ve ifadeleri alınan Almanca öğretmeni H.G. ile Kalpak’ın beş arkadaşı, dün sabah saatlerinde Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından adliyeye sevk edildi. Altı şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER