A3 Haber

Elon Musk, elinde lavaboyla Twitter Genel Merkezi’ne geldi: Soğuk espri yaptı

Elon Musk, elinde lavaboyla Twitter Genel Merkezi’ne geldi: Soğuk espri yaptı

Elon Musk, elinde lavaboyla Twitter Genel Merkezi’ne geldi: Soğuk espri yaptı
Ekim 26
23:52 2022

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasına yönelik anlaşmayı Cuma günü imzalayacağının duyurulmasının ardından Musk, elinde lavabo ile Twitter binasına girdi.

ABD’li milyarder, Twitter hesabından paylaştığı videoya “Twitter HQ’ya giriyorum” diye yazarak İngilizce’de “Durup biraz düşün iyice otursun” anlamına gelen “Let that sink in” deyişini ekledi. Deyiş aynı zamanda kelimesi kelimesine okunduğunda “Bu lavaboyu içeri alın” anlamına da geliyor. Yani Musk bu deyişi “aşırı komik” bir şekilde kullanmış oldu

Elon Musk, Twitter binasına girdiği görüntüleri Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Paylaşımında, “Twitter HQ’ya giriş. Bunun içeri girmesine izin verin” sözlerine yer veren Musk, elinde lavabo ile binaya girdi.

Ne olmuştu?

Twitter’da yüzde 9.2’lik hissesi bulunan Elon Musk, 14 Nisan’da SEC’e yaptığı bildirimde, Twitter’ın tamamı için hisse başına 54,2 dolarlık teklifte bulunmuştu. Twitter 25 Nisan’da şirketin Musk’a satılmasına yönelik anlaşma sağlandığını duyurmuştu.

Musk, 13 Mayıs’ta Twitter’ı yaklaşık 44 milyar dolarlık anlaşmanın askıya alındığını açıklamış, ‘spam ve sahte hesapların, toplam kullanıcıların yüzde 5’inden azını oluşturmasına yönelik hesaplamaların detaylarının beklendiğini‘ belirtmişti. Musk, 8 Temmuz’da ise birden çok hükmünün ihlalini gerekçe göstererek Twitter’ı satın alma anlaşmasını feshettiğini duyurmuştu.

Tesla patronu daha sonra Twitter’a 44 milyar dolara yeniden talip olmuştu.

Bloomberg’in haberine göre Musk, pazartesi anlaşmanın finansmanı tarafında yer alan bankacılarla yaptığı video konferansta anlaşmayı Cuma günü tamamlamayı planladığını söyledi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER