A3 Haber

Bahçeli, yönetmen Özcan Alper ve Vahap Seçer’i hedef aldı: “Saklanacak delik bulamayacaksınız”

Bahçeli, yönetmen Özcan Alper ve Vahap Seçer’i hedef aldı: “Saklanacak delik bulamayacaksınız”

Bahçeli, yönetmen Özcan Alper ve Vahap Seçer’i hedef aldı: “Saklanacak delik bulamayacaksınız”
Kasım 01
11:53 2022

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Boğaziçi Film Festivali kapanış töreninde aldığı ödülü TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya adayan yönetmen Özcan Alper’i hedef aldı. Bahçeli, “Biz kahramanlık türküleri söyleyeceğiz, saklanacak delik bile bulamayacaksınız” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Türkiye Vizyonu’ programına destek veren Bahçeli, “Biz Sayın Cumhurbaşkanı’nın ‘Gelin Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edelim’ davetine icabet ediyor, çağrıya kulak veriyoruz” dedi.

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer’i hedef alan Bahçeli, “Sayın Belediye Başkanı hasbelkader seçildin ama hasbelkader Akdeniz’e dökülmeyeceksin. Biz kahramanlık türküleri söyleyeceğiz, saklanacak delik bile bulamayacaksınız” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Boğaziçi Film Festivali kapanış töreninde Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın tutuklanmasını eleştiren ve ödülünü Fincancı’ya adayan yönetmen Özcan Alper’i de “sözde bir film yönetmeni” diyerek hedef aldı.

“Erdoğan aday olmamdan çok korkuyor” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Bahçeli, “Sayın Kılıçdaroğlu davul sende, tokmak başkasında. Önce aday ol, sonra konuş” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Dengeli ve dirayetli siyasetimizle 2023’ün yol haritasını hazırlıyoruz. İnançlı mücadelemizde hiçbir şeyi ihmal etmiyoruz. 2023 yılında başarmanın dışında ikinci bir seçenek tanımıyoruz. 85 milyon Türk vatandaşımızın tamamına elimizi uzatıyoruz. Her insanımıza gönlümüzü açıyoruz. Gönül vermedikçe, gönül bulamayacağımızın farkındayız. Milletimize gönlümüzü verdik, ülkemize ömrümüzü adadık.

20. yüzyıl Türk milletinin beka, Türkiye’nin derlenme ve toparlanma evresidir.

Erdoğan’a “Türkiye Yüzyılı” desteği

1923-1946 tek parti dönemi, 1946-2017 yılları arasında çok partili parlamenter sistem Cumhuriyet’in ikinci evresidir. 2017’den geleceğe açılan üçüncü evresi ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile anılacaktır.

Türkiye Yüzyılı beyanı devlet ve toplum hayatımıza yeni bir hedef, yeni bir nefes, yepyeni bir ivme kazandırmıştır. Türkiye Yüzyılı çağrısı kızıl elma seferberliği çağrısında tedarik sahasına geçiştir. Türk milletimize hizmet azmi Türkiye Yüzyılı kavrayışıyla zirveye çıkacaktır.

Biz Sayın Cumhurbaşkanı’nın ‘Gelin Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edelim’ davetine icabet ediyor, çağrıya kulak veriyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın 17 başlığını destekliyoruz. Türk milleti beklenendir, özlenendir. Dünyadan Türk’ü ve Türkiye’yi çekip çıkarın geriye hiçbir şey kalmayacaktır.

Vahap Seçer’e yüklendi

CHP’li Mersin Belediye Başkanı’na şu alçak sözlerine dikkat çekiyorum: “Vizyona bakın, gözlerim yaşardı iki gündür. Vizyona bakın, ikinci yüzyılı vizyonuna. Tank, top, SİHA, İHA, vur, öldür, kahramanlık türküleri… Cumhuriyet bunun için kurulmadı”.

Belediyesinde PKK’lıları işe alıp terör yuvası haline getiren bir belediye başkanından başka bir söz duymak mümkün müdür? Teröristler sınır içinde, sınır ötesinde, dağda, ovada bu küstahın yönettiği belediyede yakalanıp etkisiz hale getirildikçe kuduruyorlar, çılgına dönüyorlar. Sizi kudurtmaya devam edeceğiz.

Sayın Belediye Başkanı hasbelkader seçildin ama hasbelkader Akdeniz’e dökülmeyeceksin. Biz kahramanlık türküleri söyleyeceğiz, saklanacak delik bile bulamayacaksınız. Tankımızdan, toplumuzdan, SİHA’mızdan, İHA’mızdan rahatsız olanlar onursuzlardır. Nitekim onlara rahat yoktur, onlara merhamet yoktur.

Kılıçdaroğlu’na: Önce aday ol, sonra konuş

Kılıçdaroğlu, “Erdoğan benim aday olmamdan çok korkuyor” demiş. Korkaklar milli başarıları gölgelemek için sıraya girenlerdir. Korkaklar Türkiye’yi taşa tutanlardır.

Sayın Kılıçdaroğlu davul sende, tokmak başkasında. Önce aday ol, sonra konuş. Ardından da siyasetinde milli ve ahlaklı olmaya çalış. Bu zihniyet zehirlidir.

Yönetmen Özcan Alper’i hedef aldı

Sözde bir film yönetmeninin düzenlenmiş bir ödül töreninde PKK havarisi, terör heveslisi Tabipler Birliği Başkanı için “Sırf barış dedi diye hapse attılar” sözü ve aldığı kirli ödülü söz konusu bölücüye ithaf etmesi de zillet ittifakının kokuşmuş ana fikridir, ana eğilimidir.

Terörizme, ihanete barış diyenler, barışın düşmanıdır. Bu tiplerin barış, adalet, demokrasi ve özgürlük çıkışları, Türkiye’ye yönelik bir nevi bombalı tuzaktır.

Doğrudan yana tavır alan, Türk Silahlı Kuvvetleri’mize iftira atıldığını haykıran gerçek sanatçımız Burak Haktanır’ın cesareti ve dik duruşu da hakikaten alkışlanacak düzeydedir ve kendisini tebrik etmek, helal olsun demek boynumuzun borcudur.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER