Site icon A3 Haber

Akşener’den Erdoğan’a “Türkiye Yüzyılı” çıkışı: “Şimdi yeni bir masal uyduruyor hepsi bu”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 32’nci Gün programında yaptığı “Refah-Ana koalisyonunu ben yıktım. Ben iyi bir örgütçüyüm” açıklamasının yeniden gündem olmasıyla ilgili konuştu. Akşener, “Ben Sayın Erdoğan adına üzüldüm, ona da acıdım. Bu tam bir zekasızlık örneği” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sosyal medyaya servis edilen sözleriyle ilgili açıklama yapan Akşener, “Sayın Erdoğan adına üzüldüm, ona da acıdım. Bu tam bir zekasızlık örneği” diye konuştu.

Akşener, AKP’nin Türkiye Yüzyılı projesi hakkında, “Yeni bir masal uyduruyor” diyerek AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi. Togg’u desteklediğini belirten Akşener, “Togg’un seri üretime geçmesinde vesile olanları tebrik ediyoruz. Sayın Erdoğan ve arkadaşlarını da kutluyorum. Keşke Erdoğan da milletin cumhurbaşkanı olma olgunluğunu da gösterseydi. Malesef yine yeniden olmadı, bu kıymetli girişimin tanıtımını da AK Parti PR çalışmasına dönüştürerek, her zaman olduğu gibi yine güzel bir şeyi engellenemez nefretiyle kirletmeyi başardı” ifadelerini kullandı.

Akşener’in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Türkiye Yüzyılı açılımı: Yeni bir masal uyduruyor hepsi bu

Ekonomi politikaları

TOGG töreni

“AKP iktidarı cumhuriyet krizi yaşatıyor”

32. Gün’deki eski görüntüler konusunda açıklama yaptı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, grup toplantısı sonrası, gazeteci Mehmet Ali Birand’ın sunduğu “32’nci Gün” programında yaptığı açıklamaların sosyal medyada servis edilmesi hakkında açıklama yaptı.

Akşener şunları kaydetti:

Akşener, kendisiyle ilgili sosyal medyada servis edilen videosunda “Refah-Ana koalisyonunu ben yıktım. Ben iyi bir örgütçüyüm” ifadelerine yer veriyordu.

Exit mobile version