A3 Haber

Kılıçdaroğlu’nun Londra temasları: İlk gün kimlerle görüştü?

Kılıçdaroğlu’nun Londra temasları: İlk gün kimlerle görüştü?

Kılıçdaroğlu’nun Londra temasları: İlk gün kimlerle görüştü?
Kasım 02
18:08 2022

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Londra ziyareti başladı. Kılıçdaroğlu, ilk olarak yeni nesil teknoloji yatırımı yapan iki kuruluş Entrepreneur First ve The Creator Fund şirketlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, üç gün sürecek Londra temasları başladı.

Kılıçdaroğlu bugün ilk olarak, teknoloji alanındaki girişimcilere destek veren “Entrepreneur First” yetkilileri bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’na ziyarette, CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre ve CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu eşlik etti.

Entrepreneur First kuruluşunun ortaklarından Jonny Clifford’un karşıladığı Kılıçdaroğlu’nun burada, start up girişimleri kurmak isteyen gençlerin yatırımcılarla nasıl bir araya gelebileceği konusunda bilgi aldığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu ve CHP Heyeti daha sonra kendisini “Avrupa’nın lider derin teknoloji ağı” ve “girişim öncesi ve start up ağı” olarak tanımlayan The Creator Fund yetkilileri ile St. Pancras Renaissance Hotel’de bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu burada, The Creator Fund yetkilisi Jeremy Brown’dan bilgi aldı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER