Site icon A3 Haber

Ümit Özdağ’dan Taksim açıklaması: “Benim edindiğim bilgi, Soylu’nun kamuoyuyla paylaştığı bilgiden oldukça farklı gözüküyor”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin, “Gerçekten Süleyman Soylu’nun ifade ettiği gibi bu hadisenin arkasında bahsettiği devlet mi var, yoksa bir başka devlet ile mi bağlantı var? Benim edindiğim bilgi, Soylu’nun kamuoyuyla paylaştığı bilgiden oldukça farklı gözüküyor” dedi. Özdağ,Davutoğlu’na da seslenerek, “Ahmet konuş susma, sen bu ülkede başbakanlık yapmış adamsın korkma bildiklerini açıkla” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, beraberindeki heyetle birlikte bugün İstiklal Caddesi’ne giderek bombalı terör saldırısının düzenlediği noktaya, saldırıda yaşamanı yitirenler için karanfil bıraktı. Özdağ, burada yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun saldırıya ilişkin açıklamalarını değerlendirdi ve şunları söyledi:

“Benim edindiğim bilgi, Süleyman Soylu’nun kamuoyuyla paylaştığı bilgiden oldukça farklı gözüküyor”

Davutoğlu’na seslendi: “Ahmet konuş susma, sen bu ülkede başbakanlık yapmış adamsın korkma bildiklerini açıkla”

Ahmet Davutoğlu’na seslenen Özdağ, “Biz Zafer Partisi olarak, yeni bir Haziran-Kasım Dönemi yaşanmasına izin vermeyeceğiz. Ahmet Davutoğlu, sen sustuğun için insanlar ölüyor. Korkma, çık 2015’te Haziran-Kasım arasında ne oldu anlat” dedi.

Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü: “Utanmadan altılı masada oturma. Bak ben ölümü göze aldım, Türk Milleti’ne karşı sorumluyuz. Türkiye’de siyaset ölümü göze alarak yapılır, biz öyle yapıyoruz.”

Exit mobile version