A3 Haber

Bursa’da sahte içkiden ölenlerin sayısı dörde yükseldi

Bursa’da sahte içkiden ölenlerin sayısı dörde yükseldi

Bursa’da sahte içkiden ölenlerin sayısı dörde yükseldi
Kasım 16
10:09 2022

Bursa’da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılanlardan Fuat İşce de hayatını kaybetti. Ölü sayısı dörde çıkarken, 10 kişinin tedavisi sürüyor.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde önceki gece sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik, Erol Oktay, Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ, Murat K., Bülent D., Ramazan Ç., Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., M.A. ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı.

DHA’nın haberine göre, tedaviye alınan 14 kişiden Şakir Çelik, Erol Oktay v Necip Cece yaşamını yitirdi. Fuat İşcen de bugün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Tedavileri süren 10 kişiden üçünün sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İki şüpheli tutuklandı

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zehirlenen kişilerin, sahte içkiyi hastanede tedavi gören Fuat İşcen ve ağabeyi Kamil Cihat İ. ile Raif Aytaç´tan aldıklarını tespit etti.

Metil alkolü ise Oktay Yüce isimli şüphelinin İzmir´den Bursa´ya kargo ile gönderdiği belirlendi. Gözaltına alınan Aytaç ve Yüce, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER