A3 Haber

Üç polis ve bir bekçiyi bıçakla yaralayan bipolar saldırgan hastanede öldü

Üç polis ve bir bekçiyi bıçakla yaralayan bipolar saldırgan hastanede öldü

Üç polis ve bir bekçiyi bıçakla yaralayan bipolar saldırgan hastanede öldü
Kasım 20
15:45 2022

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, sağlık ekiplerine yardım eden üç polis ile bir bekçiyi bıçakla yaraladıktan sonra tabancayla vurularak etkisiz hale getirilen İsmail Tatar, hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Fevzi Çakmak Mahallesi Önder Sokak’taki üç katlı binada meydana geldi. Bipolar bozukluğu olduğu öne sürülen İsmail Tatar sinir krizi geçirince yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri de Tatar’ın saldırgan tavırları nedeniyle polisten yardım istedi. Bölgeye polis ve bekçiler sevk edildi. Kolluk kuvvetlerinin yardım çabası sırasında Tatar, eline geçirdiği bıçakla polis memuru Turgay A., Ahmet K. ve Mustafa A. ile bekçi Fatih D.’yi yaraladı. Tatar, polis ekiplerince tabancayla vurularak, etkisiz hale getirildi. Saldırgan ile diğer yaralılar, ambulanslarla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. İsmail Tatar, tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Ne olmuştu?

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bipolar bozukluğu bulunduğu belirtilen şahıs, kendisine müdahale eden sağlık ekiplerine yardıma gelen üç polis ve bir bekçiyi bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre; Fevzi Çakmak Mahallesinde bipolar bozukluğu bulunan İsmail Tatar’a müdahale etmek için evine giden sağlık ekipleri, Tatar’ın saldırgan olması nedeniyle polisten yardım istedi.

Sağlık ekipleriyle birlikte Tatar’ın yanına giden polis ekipleri ile birlikte görev yapan gece bekçisi Fatih D, Tatar tarafından bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildiği sırada Tatar, duruma müdahale etmek isteyen polis memuru Turgay A, Mustafa A. ile Ahmet K.’yı da bıçakla yaraladı.

Olayın ardından polis ekipleri tarafından silahla vurularak etkisiz hale getirilen Tatar, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayda yaralanan üç polis ve bir bekçi ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Bipolar bozukluğu olan şahıs üç polis ve bir bekçiyi bıçaklayarak yaraladı

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER