A3 Haber

“Cin çıkarma seansı”ndaki ölüme üç tutuklama

“Cin çıkarma seansı”ndaki ölüme üç tutuklama

“Cin çıkarma seansı”ndaki ölüme üç tutuklama
Kasım 21
16:49 2022

Konya’da “cin çıkarma” seansında kalbi duran kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 38 yaşıdaki Suriyeli Hasen Alluş’un ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan seansı yapan 39 yaiındaki İbrahim El Hac Ali, Alluş’un bacanağı 37 yaşındaki İbrahim El Hatib ile oğlu 15 yaşındaki Hüseyin Alluş, tutuklandı.

Ereğli ilçesi Ziya Gökalp Mahallesi’nde oturan Suriye uyruklu Hasen Alluş, geçen hafta Perşembe günü yakınları tarafından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbinin durduğu belirlenen Hasen Alluş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Alluş’un yapılan otopsisinde, boynunda boğmaya bağlı izler, boynunda ve kaburgalarında da kırıklar tespit edildi. Bunun üzerine polis, ailesinin ifadesine başvurdu.

Ailesi, Alluş’u ölmeden önce “cin çıkarma” için kendi vatandaşları olan İbrahim El Hac Ali’yi eve çağırdıklarını, Ali’nin, içindeki cini çıkarmak için Alluş’un boğazını sıktığını, kalbinin durduğunu anlayınca kalp masajı yaptıklarını, ardından da hastaneye götürdüklerini söyledi. Polis İbrahim El Hac Ali ile Hasen Alluş’un eşi 37 yaşındaki Hasne A., bacanağı İbrahim El Hatib, eşinin kardeşi 30 yaşındaki Yüsra A. ile çocukları 17 yaşındaki Verde ile Hüseyin Alluş’u gözaltına aldı.

Emniyette ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Hasen Alluş’un eşi Hasne A., kardeşi Yüsra A., ile çocukları Verde A., savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, Alluş’un oğlu Hüseyin Alluş, bacanağı İbrahim El Hatib ve cin çıkarma seansını yapan İbrahim El Hac Ali tutuklandı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER