A3 Haber

Erdoğan: Millete ihanet edip iflah olan hiç kimse yoktur

Erdoğan: Millete ihanet edip iflah olan hiç kimse yoktur

Erdoğan: Millete ihanet edip iflah olan hiç kimse yoktur
Kasım 22
15:03 2022

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin’in Yusufeli ilçesindeki baraj açılışında konuştu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusufeli Barajı için Artvin’e gitti.

Baraj açılışında açıklamalarda bulunan Erdoğan şunları söyledi:

  • Bu baraj Türkiye’de ilk, dünyada da 5’inci sırada yer alıyor. Türkiye’nin en çetin coğrafyasında 34 milyar liralık bir maliyetle, böyle bir yatırımla Türkiye Yüzyılı’na yarışır bir eseri milli bütçeden karşılayarak Artvin’imize kazandırdık. Tamamı yerli ve milli tasarımla, üretimle ortaya çıkan bu eserin gururu milletimizin tamamına aittir.
  • Hemen her konuşmamda 2022 Türkiye’si ile bugünün Türkiye’sini mukayese ediyorum. Uzanan mukayeseli anlatım belki bazılarına sıkıcı geliyor olabilir. Hangi alana bakarsanız bakın artışlar görürsünüz. Bunca çabayı niye gösterdik? Biz sizi seviyoruz. Bizim bu millete bir aşkımız var. Türkiye artık küresel dalgalanmalar karşısında dahi güçlü duruş sergileyebilecek bir altyapıya sahiptir. Ziyaret ettiğimiz ülkelerde bize ülkemizin bu başarıyı nasıl yakaladığı soruluyor. Bir süredir beraberliğimizi hedef almalarının sebebi de budur.
  • Büyük ve güçlü Türkiye’yi engelleme çabaları da sürüyor. Bu topraklar terör eylemi kılıfı altında sergilenen ihanete maruz kalmıştır. Bu millete ihanet edip de sonrasında iflah olan hiç kimse yoktur. İstanbul’da yaşanan bombalı saldırı da karşımıza çıkmaya yürekleri yetmeyenlerin alçakça bir eylemi olarak görüyorum. Bu alçak saldırıya Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütü üyelerinin hedeflerini yerle yeksan ederek verdik. Terör örgütü bu defa da sivilleri hedef almıştır. Karkamış’ta hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Saldırıların kaynakları bellidir. Bu teröristlerin her birinin yerini, kimliğini biliyoruz. Biz Suriye sınırlarımızın güvenliğe kavuşturulması hususunda verdiğimiz her söze, anlaşmaya riayet ederek üzerimize düşenleri yerine getirdik. Türkiye’yi harf oyunlarıyla terör örgütünün ismini değiştirerek oyalayacaklarını sananlar için yolun sonu gelmiştir.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER