A3 Haber

Düzce’de vergi ödemeleri bir ay ertelendi

Düzce’de vergi ödemeleri bir ay ertelendi

Düzce’de vergi ödemeleri bir ay ertelendi
Kasım 23
20:48 2022

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Düzce’de faaliyet gösteren mükelleflerin kasım ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme sürelerinin, kentte meydana gelen deprem nedeniyle bir ay ertelendiğini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nca, Düzce’de faaliyet gösteren mükelleflerin, kasım ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme sürelerinin, bir ay ertelendiği bildirildi.

Bakanlığın Twitter hesabından, bugün merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin, paylaşım yapıldı.

Bir ay ertelendi

Deprem sonrası mükelleflerin olası mağduriyetlerinin önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

  • Düzce ilinde faaliyet gösteren mükelleflerin kasım ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme süreleri bir ay ertelenmiştir. Düzce’de meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

İlgili haberler

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER