Site icon A3 Haber

Erdoğan’dan Ümit Özdağ’a: Karkamış’tan kovdular, daha dur bu iyi günleriniz…

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü programında konuştu. Erdoğan, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın Gaziantep’in Karkamış ilçesine yaptığı ziyarette bir grup tarafından protesto edilmesi sonrası çıkan arbedeye ilişkin, “Halkım siyaset yapmayın deyip kovdular. O da dükkana sığındı. Daha dur bu iyi günleriniz” dedi.

Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla düzenlenen programda konuştu. Erdoğan, “Tüm kurumlarımız kadına yönelik şiddeti tamamen bitirmek için samimi, netice alıcı gayretlerini sürdürüyor. Toplumun her kesimini çalışmalarımızın içine katıyoruz. Her kesime ayrı mesajlar ulaştıracak iletişim faaliyetleri ile toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Gaziantep Karkamış’ta yaşanan saldırıya ilişkin kentte ziyarette bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı isim vermeden eleştiren Erdoğan, “Kalkmış mülteci kardeşlerimizle ilgili birkaç laf etmeye kalkmış. Halkım ‘burada lütfen siyaset yapmayın’ deyip kovdular. O da gidip bir dükkana sığındı. Daha dur bu iyi günleriniz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başlıkları;

“2023 bunlar için bir son olacak”

“Yavrumuzun kanını yerde bırakmayalım, sandıkta da bırakmayalım”

“Daha dur bu iyi günleriniz”

Exit mobile version