A3 Haber

Denizli’de kadın cinayeti: Eşini bıçaklayarak katledip intihara kalkıştı

Denizli’de kadın cinayeti: Eşini bıçaklayarak katledip intihara kalkıştı

Denizli’de kadın cinayeti: Eşini bıçaklayarak katledip intihara kalkıştı
Kasım 28
16:45 2022

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, Özbekistan uyruklu 32 yaşındaki Sherzod Khakberdıev, tartıştığı eşi 32 yaşındaki Gulzoda Kamolova’yi bıçaklayarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara kalkıştı.

Olay, saat 00.00 sıralarında Şemikler Mahallesi 2524 Sokak’taki apartmanın dördüncü katında meydana geldi. İddiaya göre, Özbekistan uyruklu Sherzod Khakberdiev, aynı ülke uyruklu eşi Gulzoda Kamolova ile arkadaşlarının yaşadığı Şemikler Mahallesi’nde Kamolova’yı göğsünden iki kez bıçakladıktan sonra beliklerini keserek intihara kalkıştı.

Yaşanan olayın ardındın evdeki diğer Özbekistan uyruklu çiftin ihbarı üzerine olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan acil sağlık ekibi, göğsünden bıçaklanan Kamolova’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

eliklerini keserek intihar etmek isteyen Khakberdiev ise ağır yaralı olarak ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Özbekistan uyruklu Kamolova’nın cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, çiftin üç ay önce Türkiye’ye giriş yaptıkları öğrenildi.(DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER