A3 Haber

Ümit Özat’tan Emre Belözoğlu’na: Görüşeceğiz

Ümit Özat’tan Emre Belözoğlu’na: Görüşeceğiz

Ümit Özat’tan Emre Belözoğlu’na: Görüşeceğiz
Aralık 02
21:53 2022

Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarından dolayı ifadesi alınan eski futbolcu Ümit Özat, bir video yayınlayarak Belözoğlu’na tepki gösterdi. Özat, “Bu ülkede FETÖ temizliği var’ diyorsunuz. Kimin aklıyla alay ediyorsunuz? Görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat, futbolcu Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarından dolayı Beykoz Adliyesi’nde ifade verdi.

İfade işleminin ardından sosyal medyadan yayınladığı video ile Belözoğlu’na tepki gösteren Özat, Belözoğlu’nun “FETÖ soruşturması geçirmesi gerektiğini” savundu.

Ümit Özat yayınladığı videoda şunları kaydetti:

“Az önce Beykoz Adliyesi’nde Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarımdan dolayı ifade verdim. Malesef bu ülkede FETÖ soruşturması geçirmesi gereken Emre Belözoğlu ve onun avaneleri ellerini kollarını sallayarak gezerken, ben ve benim gibiler adliye koridorlarında ifade veriyoruz, yakalama kararımızın kaldırılması için. Ondan sonra FETÖ temizliği var diyorsunuz, kimin aklıyla alay ediyorsunuz siz? Herkesi kandırırsınız da Allah’ı nasıl kandırırsınız? Allah büyük, görüşeceğiz”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER