A3 Haber

Engelliler Günü’nü “kutlayan” AKP’li Bülent Turan, mesajını üç saat sonra sildi

Engelliler Günü’nü “kutlayan” AKP’li Bülent Turan, mesajını üç saat sonra sildi

Engelliler Günü’nü “kutlayan” AKP’li Bülent Turan, mesajını üç saat sonra sildi
Aralık 03
18:12 2022

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü “kutlayan” bir mesaj paylaşan AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan, sosyal medyada yoğun eleştiri alınca mesajını sildi.

Turan’a tepki gösteren İstanbul Otizm Gönüllüleri Derneği Başkanı Sedef Erken, “Siz bu konuyu belli ki hiç bilmiyorsunuz, 3 Aralık kutlanmaz. Tekerlekli sandalye ile 500 metre ilerleyebilin, size ödül vereceğiz” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından, “Engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü yürekten kutluyor, esenlikler diliyoruz. Bir gün değil, her gün yanınızdayız” mesajını paylaştı.

Turan’a tepki

Bülent Turan’ın “kutlama” mesajına tepki gösteren İstanbul Otizm Gönüllüleri Derneği’nin kurucu başkanı Avukat Sedef Erken, “3 Aralık kutlanmaz” paylaşımında bulundu.

Erken, Turan’a verdiği yanıtta, “Siz bu konuyu belli ki hiç bilmiyorsunuz, partinizin grup başkan vekilisiniz, hiç mi verilen soru önergelerini okumuyorsunuz, hiç mi istatistiklere bakmıyorsunuz, engelli anneleri çalışamıyor, emekli olamıyor, açtık açıyoruz dediğiniz kadrolara atama yapılmıyor, haberiniz yok mu?” dedi.

Sedef Erken, şöyle devam etti: “Bir de günümüzü kutlamışsınız, kutlanmaz diyoruz beyefendi 3 Aralık kutlanmaz. Bu günü anlamak istiyorsanız bir tekerlekli sandalyeye binin o Meclis binasından 500 metre ilerleyebilin size ödül vereceğiz. Daha kaldırımda yürüyemiyor engelliler bu ülkede peheey.”

Sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri oklarının hedefi olan Bülent Turan, kutlama mesajını üç saat sonra sildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER