Site icon A3 Haber

İbrahim Tatlıses: Erdoğan halk adamı olduğu için başımın üstünde taşıyorum

Urfa’da, İbrahim Tatlıses ile birlikte gençlik buluşmasına katılan Erdoğan, “Artık bir ayağımızı ülkemize ve değerlerimize sabitleyip, diğeriyle tüm dünyayı kuşatacağımız bir dönemdeyiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Urfa’nın Haliliye ilçesindeki İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Gençlik Buluşmaları” programına katıldı.

Gençlerle buluşmaya İbrahim Tatlıses ile birlikte giden Erdoğan, programın açılışında çalınan “Gülüm Benim” şarkısına da eşlik etti. Burada konuşan Erdoğan, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin, dünyaya, ülkemize, bize, kendi hayatlarına bakışlarındaki derin vukufiyeti görmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Tatlıses: Bu seçimde sakın bizi yalnız bırakmayın

Bu sırada “Oxford vardı da biz mi gitmedik?” esprisiyle gülüşmelere neden olan İbrahim Tatlıses de “Bu saatten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduğunu” söyledi.

Cezaevindeyken ziyaret ettiği Erdoğan’ın “İbrahim Bey, ben belediye başkanı oldum sadece İstanbul’a hizmet verebilirim, benim niyetim bu değil. Benim niyetim Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmet vermek” dediğini aktaran Tatlıses, “Başbakan oldu, Cumhurbaşkanı oldu, sonra da başkan oldu. Ne oldu başkan yapmazdınız? Sayın Cumhurbaşkanımız halk adamıdır, halk insanıdır. Halk adamı olduğu için başımın üstünde taşıyorum” şeklinde konuştu.

Urfa’nın Erdoğan’ı çok sevip saydığını vurgulayan Tatlıses, Şanlıurfalılara, “Bu seçimde sakın bizi yalnız bırakmayın” diye seslendi.

Exit mobile version