A3 Haber

Muharrem İnce: Bunların yurtları, kursları var; dozerle hepsini yıkacağız

Muharrem İnce: Bunların yurtları, kursları var; dozerle hepsini yıkacağız

Muharrem İnce: Bunların yurtları, kursları var; dozerle hepsini yıkacağız
Aralık 09
18:15 2022

“Aman cemaatlerden oy kaybederiz korkusuyla hareket eden siyasetçilerle bu iş çözülemeyeceğini” söyleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Milletimize teklifimizdir. Resmi nikâhı olmayana dini nikâh kıyanlar ve kıydıranlar hapis cezasıyla cezalandırılır” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tarikatta 6 yaşındaki çocuğun cinsel istismarıyla olayıyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır’da basın mensuplarıyla bir araya gelen İnce, şunları söyledi:

  • Toplumu derinden üzen tiksindiren ve utandıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin de aleyhinde dışarıda karikatürler çizdiren bir olay. 6 yaşında kız çocuğunun evlendirilmesi; bundan hepimiz utanmalıyız. Öyle bir iğrençlik, adilik ve insanlık dışı olay olamaz. 6 yaşındaki çocuklar daha tam konuşmasını tamamlayamaz. Eksik cümleler kurar. Burada net kökünden çözebiliriz. Resmi nikâhı olmayana, dini nikâh kıyana ağır hapis cezası vereceksin. Fazla uzatmaya gerek yok. Hangi imam kıymış bu nikâhı, hangi polis, savcı ve doktor göz yummuş, görmezden gelmişse tıkacaksın hapse. Ağır hapis cezası vereceksin. Resmi nikâhı olmadan dini nikâh kıyılmaz, nokta.
  • Aman cemaatlerden oy kaybederiz korkusuyla hareket eden siyasetçilerle bu iş çözülmez. Memleket Partisi olarak milletimize teklifimizdir. Resmi nikâhı olmayana dini nikâh kıyanlar ve kıydıranlar hapis cezasıyla cezalandırılır.
  • 6 yaşında kız çocuklarını evlendirenler eğitim veriyormuş ve bunların yurtları ile kursları var, dozerle hepsini yıkacağız. Böyle bir dünya yok. Mağara devrinin insanları bunlar. 2022 yılındayız, mağara devrinde yok. Bunlar yaratık, insan değiller.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER