A3 Haber

Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu uyardı: Saraçhane’de İmamoğlu’nu sivriltenlerin kumpası tutmaz…

Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu uyardı: Saraçhane’de İmamoğlu’nu sivriltenlerin kumpası tutmaz…

Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu uyardı: Saraçhane’de İmamoğlu’nu sivriltenlerin kumpası tutmaz…
Aralık 18
20:10 2022

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Saraçhane’de verilen desteği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tuzak olarak değerlendirdi. Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nu tuzağa düşürmek amacıyla manevra yapanlara en büyük cevabı CHP’ye oy veren kardeşlerim verecektir” dedi.

Bahçeli, partisinin Mersin mitinginde yaptığı konuşmada İBB Başkanı İmamoğlu’na verilen cezayı değerlendirdi. “İBB Başkanı suç işlemişse elbette sonuçlarına katlanmalıdır. İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan siyaset bezirganlarının altılı masaya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Saraçhane kumpası tutmaz” diyen Bahçeli, Kılıçdaroğlu’na “Aday ol, korkma, kaçma; yapacağın ilk iş altılı masayı dağıtmaktır” diye seslendi.

Partisinin Mersin’deki toplantısında konuşan Bahçeli’nin konuya dair konuşması şöyle:

  • İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı hakkında 14 Aralık 2022 tarihinde verilmiş kesin olmayan 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis kararından sonra Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete ve Türk yargısına saldırması en hafif tabirle fırsatçılıktır. İBB Başkanı bir suç işlemişse bunun sonuçlarına elbette katlanmalıdır. Bu şahsın ne üstünlüğü vardır? Bu şahsın hukuki sorumsuzluğu diye bir şey söz konusu mudur? Henüz mahkeme kararı açıklanmadan halkı Saraçhane’ye davet eden belediye başkanı, sonuç açıklanmadan apar topar yola koyulan İP Başkanı, altılı masaya Saraçhane dayatması yapmak ve Kılıçdaroğlu’na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir. Birbirlerine kazık atanların, yargı kararını kucaklaşarak ve sevinç çığlıkları içinde karşılayanların, ‘Yeni başlıyoruz’ diyenlerin gizli kapaklı işler çevirdiğini görmemek için sadece kör değil akli ve zihni melekeleri de kaybetmek lazımdır.
  • İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan, Kılıçdaroğlu’na çalım üstüne çalım atmak için her durumdan istifadeye çalışan siyaset bezirganlarının altılı masaya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Bu tipler siyasetin en güvenilmez simalarıdır. Kılıçdaroğlu’nu tuzağa düşürmek amacıyla manevra yapanlara en büyük cevabı CHP’ye oy veren kardeşlerim verecektir. Saraçhane kumpası tutmaz.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER