Site icon A3 Haber

Silivri’deki o fotoğraf kulisleri hareketlendirdi: Mehmet Şimşek ekonominin başına geri mi dönüyor?

SILIVRI YERALTI DOGAL GAZ DEPOLAMA TESISI KAPASITE ARTIS TORENI'NDE KONUSAN CUMHURBASKANI ERDOGAN,"BU ACILISLA BIRLIKTE SILIVRI AVRUPA'DAKI EN BUYUK GAZ DEPOLAMA TESISI HALINE GELMISTIR. AMACIMIZ ULKEMIZI EN KISA SUREDE DOGALGAZ REFERANS FIYATININ OLUSTUGU KURESEL BIR MERKEZ HALINE DONUSTURMEKTIR. BU KONUDA DEGERLI DOSTUM SAYIN PUTIN ILE ONEMLI GORUSMELERIMIZ OLDU. ADIMLARIMIZI ATTIK ATIYORUZ. BOYLECE OZELLIKLE TRAKYA DOGALGAZDA, ENERJIDE BIR HUB HALINE GELECEKTIR. BUGUN TURKIYE KENDI VATANDASLARINA VE SANAYISINE SUNDUGU ENERJI HIZMETIYLE DUNYANIN 17'NCI BUYUK ARZINA SAHIP ULKESIDIR. 20 YILA SIGDIRDIGIMIZ ASIRLIK ISLERE HARCADIGIMIZ EMEKLERIMIZIN MEYVELERINI TOPLAMAYA BASLAYARAK ULKEMIZI EN UST LIGE CIKARTACAGIMIZ YENI BIR DONEME GIRIYORUZ" DEDI. FOTO:ISTANBUL-DHA

Eski Maliye Bakan Mehmet Şimşek, Silivri’de Avrupa’nın en büyük yer altı doğal gaz depolama tesisi açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında açılışa katılan Şimşek açılış kurdelesini de kesti. Uzun süredir görüntü vermeyen Şimşek’in tekrar siyasete dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

Yeraltı doğalgaz depolama tesisi Silivri’de kapasite artışıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün açıldı. Açılışa Enerji Bakanı Fatih Dönmez ile eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı. Mehmet Şimşek’in Erdoğan ile yan yana olduğu kareler dikkatlerden kaçmadı.

Eski bakan Şimşek töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte protokolden takip etti.

Erdoğan ve Şimşek’in bir arada fotoğraf vermesi “Mehmet Şimşek ekonominin başına mı geçecek” yorumlarına neden oldu.

Türk siyasetinde bir dönem çok konuşulanlar arasında yer alan Mehmet Şimşek, uzun süredir görüntü vermiyordu. Ara ara sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Şimşek daha gözlerden uzak bir yaşamı tercih etmişti. Erdoğan ile samimi kareler veren Şimşek’in siyasete tekrar dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.

Exit mobile version