Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu’ndan “öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı” açıklaması: Bu işten pis kokular geliyor…

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili, ”Çok şey biliyoruz bu konuyla ilgili olarak, bu işten ne kadar pis kokular geldiğinin de farkındayız. Görevliler işini yapsın diye sesimizi çıkarmıyoruz şimdilik” dedi. Bahçeli’nin suskunluğunu korumasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, ”Saray’ın stepnesi, sanki en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime dahi etmiyor. Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun ana gündeminde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da öldürülmesi vardı.

Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş’in öldürülmesi kapsamında yürütülen soruşturmaya ilişkin, ”Sabırla sonucu bekliyoruz. Bize de bilgiler akıyor, farkındayız. Çok şey biliyoruz bu konuyla ilgili olarak, bu işten ne kadar pis kokular geldiğinin de farkındayız. Görevliler işini yapsın diye sesimizi çıkarmıyoruz şimdilik” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, siyasetin gündemine oturan olay hakkında günlerdir tek bir açıklama yapmadığına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, ”Saray’dan tık yok. Saray’ın stepnesi ise sanki en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime dahi etmiyor. Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor. Bu cinayeti görmezden gelemezler, susarak geçiştiremezler. Biz buna izin vermeyeceğiz, gerçek aydınlanacak” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Exit mobile version