A3 Haber

Hava durumu değişiyor: Birçok şehir için kar uyarısı

Hava durumu değişiyor: Birçok şehir için kar uyarısı

Hava durumu değişiyor: Birçok şehir için kar uyarısı
Ocak 06
10:00 2023

Meteoroloji tarafından yayınlanan tahminlere göre bugün Doğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi’nde kar yağışı bekleniyor. Yağışlar kıyı kesimlerde yağmur olarak görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre bugün yurdun kuzey kıyılarında yağmur kendini gösterecek. İstanbul’un da yağmurdan etkilenmesi beklenirken Ankara ve çevresinde hafif kar yağışı görülebilir. İç Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin ise büyük kısmında kar yağışı kendini gösterecek. Yağışlar yarından itibaren yurdun doğusuna doğru kayarak ülkeyi terk edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz’in doğusu, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Bitlis, Van, Muş ve Bingöl çevrelerinin yağmurlu, iç ve yüksek kesimlerde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz kıyıları ile gece saatlerinden sonra Rize çevreleri ve Artvin’in kuzey ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER