A3 Haber

Erdoğan’dan “mayıs” sinyali: Beş ayımız var, beş ay durmak yok

Erdoğan’dan “mayıs” sinyali: Beş ayımız var, beş ay durmak yok

Erdoğan’dan “mayıs” sinyali: Beş ayımız var, beş ay durmak yok
Ocak 07
17:15 2023

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Antalya’da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Önümüzde beş ayımız var, beş ay boyunca durmak yok” dedi.

Erdoğan, Antalya Kepez’de toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Sel bölgesinde 1,3 milyar liralık yatırım daha büyük felaketlerin önüne geçti. 9 taşkın koruma tesisi, 4 gölet, 3 mendirekten oluşan 16 kalem yatırımı 4,3 milyar lira bedelle hayata geçiriyoruz. Yangında zarar gören konutların yerine yapılan evleri hak sahiplerine teslim ediyoruz. Atık su arıtma tesislerini de hükümet olarak biz yapıyoruz.
  • Önümüzde beş ayımız var, beş ay boyunca durmak yok. Ülkemizi her alanda yeni yatırım ve projelerle Türkiye yüzyılına hazırlıyoruz.

Hedefinde altılı masa vardı

  • Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizin asırlık demokrasi ve kalkınma eksiklerini tamamladık. Bölgede ve dünyada söz, iddia, güç sahibi bir Türkiye var. Bu mücadele ve kazanımları içerideki tek parti artığı kifayetsizlere rağmen yürüttük. Karşımızda ilkel ve sapkın bir zihniyeti bulduk. Hangi projeyle çıktıysak ne dediler, yaptırmayız. Ülkemizi hangi hedefe yönelttiysek yaptırmayız dediler.
  • Bunlar iki de değil altı başlı bir yürütme peşinde koşuyor. Allah akıl fikir izan versin. Ortada vizyon, program, proje namına hiçbir şey olmadığı için, ‘istemezük’çülük dışında bir şey de söylemiyorlar.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER