A3 Haber

İstanbul’un göbeğinde silahlı saldırı: Bir ölü, iki yaralı

İstanbul’un göbeğinde silahlı saldırı: Bir ölü, iki yaralı

İstanbul’un göbeğinde silahlı saldırı: Bir ölü, iki yaralı
Ocak 09
22:45 2023

Kağıthane’de, sosyal medyada tartıştığı kişi ile randevulaştığı yerde bekleyen Cihan Ö. ile arkadaşı F.Ç., motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda F.Ç. hayatını kaybetti, Cihan Ö. ile o sırada yoldan geçen Cihan H. hafif şekilde yaralandı.

Olay, Emniyetevler Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bosna Hersek Parkı önünde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 31 yaşındaki Cihan Ö., bir arkadaşlık uygulamasında tanıştığı kişi ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Karşılıklı küfürleşmeyle devam eden tartışma sırasında iki taraf buluşmak için randevulaştı. Yanına arkadaşı 42 yaşındaki F.Ç’yi de alan Cihan Ö., randevu verdiği adreste tartıştığı kişiyi beklemeye başladı. Bu sırada, motosikletli iki kişi karşı kaldırıma yanaştı. Yolcu koltuğundan inen bir kişi, belinden çıkardığı tabanca ile Cihan Ö. ile arkadaşı F.Ç.’ye doğru ateş etmeye başladı. Saldırgan, beş el ateş ettikten sonra tekrar motosiklete binerek arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

Kimliği henüz belirlenemeyen saldırganın tabancasından çıkan kurşunlar, F.Ç, Cihan Ö. ile o sırada yoldan geçen Cihan H.’ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Göğsünden ağır şekilde yaralanan F.Ç. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. F.Ç. yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Bacaklarından vurulan Cihan Ö. ile Cihan H.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yeri ve çevresinde incelemelerde bulunan, görgü tanıklarından bilgi alan polis saldırgan ve arkadaşının yakalanması için çalışmalara başladı. (DHA)

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER