A3 Haber

CHP’li Özel’in “Soylu’nun trol ordusu” ifşaatındaki Emin Şen kimdir?

CHP’li Özel’in “Soylu’nun trol ordusu” ifşaatındaki Emin Şen kimdir?

CHP’li Özel’in “Soylu’nun trol ordusu” ifşaatındaki Emin Şen kimdir?
Ocak 12
16:43 2023

CHP’li Özgür Özel’in bugün kamuoyuna ifşa ettiği Soylu dosyasındaki trol ordusunun başındaki isim olarak çıkan Emin Şen’in kim olduğu merak edildi. İşte bakanlık sitesinde yer alan bilgiler…

CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel, dün açıklayacağını duyurduğu Soylu dosyasını bugün Meclis’te açtı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 8 bin kişilik trol ordusu olduğunu belirten Özel, bu ekibin başında olan isim olarak ise Emin Şen’i işaret etti.

Özel’in açıklamaları sonrası Emin Şen’in kim olduğu merak konusu oldu. Sosyal medyada “eminimsi” olarak yer alan Emin Şen’e ait İçişleri Bakanlığı’nın internet sitesinde sayfa olduğu görüldü.

Şen’in kişisel bilgilerinin olduğu sayfada 1978 İstanbul doğumlu olduğu belirtilerek, şu bilgiler yer aldı:

“Türkiye’nin ilk yeni nesil iletişim çalışmalarını gerçekleştiren Emin Şen, önde gelen medya kuruluşlarında danışmanlık ve Yeni Medya eğitimleri verdi. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif rol alan Emin Şen Lisans işletme mezunu, evli ve iki çocuk babasıdır, ve Bakan Danışmanlığı görevini yürütmektedir.”

İçişleri Bakanlığı’ndan ise şu açıklama yapılmıştı: “CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER