A3 Haber

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Komutanlarımızla yaşadığımız coşkuya tahammül edemediler

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Komutanlarımızla yaşadığımız coşkuya tahammül edemediler

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Komutanlarımızla yaşadığımız coşkuya tahammül edemediler
Ocak 14
16:45 2023

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Sakarya Tank Palet Fabrikası’ndaki Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni’nde yaptığı açıklamaların askerler ve komutanlar tarafından alkışlanmasını sert bir dille eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği konuşması, komuta kademesindeki komutanlar tarafından alkışlanmış, Kılıçdaroğlu da bu duruma tepki göstermişti. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun bu eleştirisine yanıt verdi.

“TSK’nın gücüne güç katacak bir savunma sanayii projemizin açılışında ordumuzun komutanlarıyla birlikte yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini hep birlikte gördük” diyen Erdoğan, “Bay Kemal Sakarya Arifiye’de bu ordunun başkomutanı olarak Tayyip Erdoğan ne yaptı? Orada fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Senin hayatında aklında böyle bir şey var mı ya! Böyle bir şey yapabilir misiniz ya!” diye konuştu.

Erdoğan sözlerinin devamında, “Bay Kemal sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de nasıl çıkarırız diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma o teröristler kolay oralardan çıkamazlar. Yav Diyarbakır’da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi? Çıkmış bu onları çıkaracağım diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Kan emicilere asla pirim vermeyiz” ifadelerini kullandı.

Muğla’da toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nu hedef aldığı açıklamaları şöyle:

  • Kendi milletinden umudunu kesenlerin ülkemizin kutlu yürüyüşünü engellemek için sergiledikleri kepazelere rağmen cumhuriyetimizin 100. yılına coşkuyla girdiğimiz bir döneme ulaştık. İşte havaalanından buraya gelene kadar yol boyu tıklım tıklım vatandaşlarımı gördüm. Gerçi müstemleke zihniyetlerin kepazelikleri bitip tükenmiyor. Geçtiğimiz günlerde TSK’nın gücüne güç katacak bir savunma sanayii projemizin açılışında ordumuzun komutanlarıyla birlikte yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini hep birlikte gördük. Bay Kemal Sakarya Arifiye’de bu ordunun başkomutanı olarak Tayyip Erdoğan ne yaptı? Orada fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Senin hayatında aklında böyle bir şey var mı ya! Böyle bir şey yapabilir misiniz ya! Altay tanklarının teslimini yaptık Bay Kemal. Ordumuz bunlarla o terör örgütlerini inlerine gömdü. Bay Kemal sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de nasıl çıkarırız diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma o teröristler kolay oralardan çıkamazlar. Yav Diyarbakır’da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi? Çıkmış bu onları çıkaracağım diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Kan emicilere asla pirim vermeyiz. Ama bu zihniyet önce Sakarya’daki fabrikanın bu seviyeye gelmesini sağlayan yatırımlarımızı sabote etmek için yapmadığını bırakmadı. Bu ihanet kampanyasında başarılı olmayan bu habis zihniyet bu defa doğrudan kahraman ordumuzu ve Şerefli komutanlarımızı hedef alarak asıl niyetini gösterdi.

Altılı masaya: Bunların “Allah bir” dediğine inanın, başka hiçbir şeye inanmayın

  • Bunlar bir tek kendi ülkelerinin kendi insanlarının mücadelesine destek olmadılar şimdi de aynı kafayla yeni oyunlar peşinde koşuyorlar. Bir masa kurmuşlar, etrafındaki herkesten ayrı bir ses çıkıyor. Herkes ayrı baş çekiyor, ayrı hesap yapıyor. Ya bunlar Anayasa’yı da hiç okumamışlar. Ya sen nasıl oluyor da daha seçilmemişsin ve seçilmediğin halde nasıl oluyor da hemen seçime gideriz diyorsun? Ah, ah, neyse. Olanlar oldu. Bunların ‘Allah bir’ dediğine inanın başka hiçbir şeye inanmayın. Masanın altında üstünde sakladıkları gözükmeyen ortakları ayrı telden çalıyor. Ortada fol yok yumurta yok, şımarmalarından yanlarına varılmıyor. Çünkü bunlar sadece zarar dostudur. Ülkenin iyiliğini istedikleri tek bir örnek görülmemiştir. Ülkemize 20 yıldır kazandırdığımız her eser ve hizmeti, demokrasi e kalkınma atılımlarımızın tamamını nasıl bunlara rağmen yaptıysak inşallah Türkiye Yüzyılı vizyonunu da aynı şekilde hayata geçireceğiz.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER