Site icon A3 Haber

Erdoğan: Bu seçimlerde eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağız

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Fethiye’de partisi tarafından düzenlenen gençlerle buluşmasında altılı masayı hedef aldı. Erdoğan: Bu seçimlerde eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağız.

 

AKPli Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Muğla’nın Fethiye ilçesinde partisi tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması’nda konuştu.

Erdoğan’ın dün katıldığı program bugün banttan servis edildi.

Konuşmasında altılı masayı hedef alan ve 2023 seçimlerini “çok kritik” diye niteleyen Erdoğan özetle şunları söyledi:

“Herkes Rusya’ya saldırırken biz Rusya’ya saldırmadık. Tam aksine Sayın Putin’le olan ilişkilerimizi daha önce nasılsa yine aynı şekilde koruduk. Hatta, şöyle de güzel bir teklif yaptı, ‘Tahılı ücretsiz göndereyim’ dedi. Biz de ‘Senin ücretsiz göndereceğin tahılı biz de fabrikalarımızda una çevirir, senin de arzu ettiğin gibi fakir Afrika ülkelerine göndeririz’ dedik. Şimdi hedefimiz buğdayı una çevirip fakir Afrika ülkelerine göndermek. Çünkü yüzde 44 Avrupa’ya gitmiş bugüne kadar. Afrika’ya yüzde 14 gibi bir oranda gönderilmiş. Şimdi biz bunu dengeleyip o fakir fukara, garip gureba Afrika ülkelerine göndererek onların beklentilerine en güzel cevabı vermiş olacağız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version