A3 Haber

AKP’li Ordu milletvekili: Tayyip Abi’nin ayakkabılarını yalamamız lazım!

AKP’li Ordu milletvekili: Tayyip Abi’nin ayakkabılarını yalamamız lazım!

AKP’li Ordu milletvekili: Tayyip Abi’nin ayakkabılarını yalamamız lazım!
Ocak 23
11:17 2023

Daha önce Tayyip Erdoğan’dan “peygamber” gibi söz eden ve “Sayın cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getiriyorum” diyen AKP’li Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Sarıyıldız, dün katıldığı bir televizyon programında, “Tayyip Abi’nin ayakkabılarını yalamamzı lazım” sözlerini sarf etti.

Şenel Yediyıldız’ın daha önce katıldığı bir nikah töreninde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan “peygamber” söz ederek, “Sayın cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden de defteri vermek istemiyorum” demiş ve tepkileri üzerine çekmişti.

Yaklaşan seçimlerde yeniden milletvekili listesine girebilmek için yeni bir hamle yapan AKP’li Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, bu kez Tayyip Erdoğan’ın ayakkabılarının yalanması gerektiğini savundu. Erdoğan’dan “Tayyip Abi” diye bahseden Yediyıldız, memleketi Ordu’da TV52’de katıldığı bir TV programında Samet Yaşaryıldız’ın sorularını yanıtladı.

AKP’li vekil Yediyıldız programda şu sözleri sarf etti:

  • Tayyip Abi Türkiye’nin başında, partimizin başında, memleketin başında, dünyanın lideri. Biz bu kaz kafamızla, özür dilerim kusura bakma. Ona ihanet etmek gibi kendi kendimize bazı yollara sapıyoruz. Teşkilat için demiyorum yani Türkiye için söylüyorum. Yani şimdi kalkıp da böyle ucuz sebeplerle Tayyip Abi’ye ihanet etmek Türkiye’ye ihanet etmektir. Böyle sebeplerle ihanet etmek mazlumlara ihanet etmektir.
  • Bak sana açık ve net söylüyorum: Şu anda Ukrayna- Rusya savaşı var değil mi? Ukrayna da Rusya da Tayyip Abi’den bir şeyler bekliyor. Ve onları yapıyor görüyorsunuz. Ne ne olacak? Biz Tayyip Abi’ye ihaneti bırak sırtımızda taşımamız lazım ya… Ayakkabısını elimizle yalamamız lazım ya… Bunları şey olsun diye söylemiyorum ya…

AKP’li milletvekili: 2023’te verilecek oyların hesabı namazdan, oruçtan, hactan daha fazla

AKP’li vekil, Erdoğan’ı peygamber ilan etti: “Sayın cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden…”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER