Site icon A3 Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a yumruklu saldırı: Güvenlik kamerasını yansıdı

MUGLA'NIN BODRUM ILCESINDE, SEHIR DISINDAN GELEN KONUKLARIYLA BIR RESTORANDA YEMEK YIYEN BODRUM BELEDIYE BASKANI AHMET ARAS'A ONCE SOZLU ARDINDAN FIZIKI SALDIRIDA BULUNAN, ESKI BELEDIYE CALISANI A.O. GOZALTINA ALINDI. OGLE SAATLERINDE MAHKEMEYE CIKARILAN SAHIS SERBEST BIRAKILDI.(FOTO: BODRUM DHA)(ARSIV)

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, eski belediye personeli tarafından saldırıya uğradı anlar ortaya çıktı. Saldırı anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bodrum Belediye Başkanı Aras, dün gece saatlerinde Bodrum’da bir restoransa eski belediye personeli olduğu öğrenilen A.Ö. adlı bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırı anları, işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, A.Ö.’nün Başkan Aras’ın elini sıkmaya çalıştığı, sonrasında kendisine doğru çekerek sert fiziki müdahalede bulunmaya çalıştığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise Aras’ın koruması ile mekandaki diğer müşterilerin tartışmayı yatıştırmaya çalıştığı ve bu sırada mekanda bir süre arbede yaşanması yer alıyor.

Belediye Başkanı’nın şikayeti üzerine emniyete götürülen A.Ö. buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe serbest bırakıldı. A.Ö.’nün de Başkan Aras’tan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Aras’tan yazılı açıklama

Konuya ilişkin açıklama yapan Ahmet Aras, şu ifadelere yer verdi:

Exit mobile version