A3 Haber

Denizli’de dehşet: 2 yaşındaki bebek ölü bulundu, vücudunda işkence izlerine rastlandı

Denizli’de dehşet: 2 yaşındaki bebek ölü bulundu, vücudunda işkence izlerine rastlandı

Denizli’de dehşet: 2 yaşındaki bebek ölü bulundu, vücudunda işkence izlerine rastlandı
Ocak 27
13:23 2023

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, tek katlı müstakil evde 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç ölü bulundu. Murat Aslan’ın ölümü şüpheli bulunurken, bu sırada evdeki biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki iki kardeşi koruma altına alındı.

Asmalıevler Mahallesi 6603 Sokak’ta dün saat 20.00 sıralarında tek katlı evin önünde bir çocuğun ağladığını görenler polisi aradı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde evde Murat Aslan Kılıç bebeğin hareketsiz yattığını gördü. Çağırılan sağlık ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, bebeğin şüpheli ölümü üzerine detaylı inceleme yaptı. Evde bulunan biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki 2 kardeşi ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Daha önce yaptığı iki evlilikten dünyaya getirdiği üç çocuğun annesi Güler K.’nin eve misafir olarak geldiği tespit edildi. Polis, Güler K. ile sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bacaklarında sigara yanığı, başında darp izi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, tek katlı müstakil evde ölü bulunan 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç’ın yapılan ön otopsisinde vücudunda işkence izlerine rastlandı. Otopside bacaklarında sigara yanıkları ile yüzünde ve başında da darp izleri olduğu belirlenen çocuğun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için doku örneği parça alınıp Antalya’ya gönderildiği öğrenildi.

Annesi gözaltına alındı

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde soruşturmayı yürüten Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından iki erkek arkadaşıyla evden kaçtığı belirlenen ve uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bebeğin annesi Güler Kılıç’ı, bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldı. Olay anında Kılıç’la birlikte oldukları ileri sürülen iki erkek arkadaşının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER