A3 Haber

Kılıçdaroğlu ve CHP’li belediye başkanları deprem bölgesine gitti

Kılıçdaroğlu ve CHP’li belediye başkanları deprem bölgesine gitti

Kılıçdaroğlu ve CHP’li belediye başkanları deprem bölgesine gitti
Şubat 07
17:21 2023

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile birlikte depremden etkilenen bölgeleri görmek için Adana’ya gitti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da depremden etkilenen ve arama kurtarma çalışması süren bölgeye gitti.

Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşlik etti.

Çukurova ilçesindeki Yurt Mahallesi’nde yıkılan apartmanın enkazında yürütülen çalışmayı inceleyen Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ilgililerden bilgi aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’dan sonra Kahraman merkezli 7.7 ve 7.6 depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu kentlerden Hatay’ın İskenderun ilçesine geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, İbrahim Karaoğlan Caddesi’ndeki binanın enkazına gitti. Kılıçdaroğlu, arama- kurtarma çalışmaları hakkında bilgi alıp, ailelerinden gelecek iyi haberi bekleyenlerle görüştü. CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, ardından kent merkezine geçti.

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER