A3 Haber

Alacak tartışmasında akrabalarına kurşun yağdırıp intihara kalkıştı: İki ölü, dört yaralı

Alacak tartışmasında akrabalarına kurşun yağdırıp intihara kalkıştı: İki ölü, dört yaralı

Alacak tartışmasında akrabalarına kurşun yağdırıp intihara kalkıştı: İki ölü, dört yaralı
Şubat 09
21:33 2023

ANTALYA’nın Serik ilçesinde Emrullah Çabuk, alacak verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu akrabalarına tabancayla kurşun yağdırdı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Serik ilçesi Belek mahallesinde meydana geldi. Emrullah Çabuk, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olduğu belirtilen Feyyaz Bozdoğan, Osman Bozdoğan, Sedat Bozdoğan, Nuriye Bozdoğan ve Yılmaz Konaç ile bir sitenin giriş kapısında tartıştı. Taraflar arasında gerginlik yaşanırken Emrullah Çabuk, belinden çıkardığı tabanca ile akrabalarına kurşun yağdırdıktan sonra otomobille olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Osman Bozdoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olduğu belirlenen Feyyaz Bozdoğan, Sedat Bozdoğan, Nuriye Bozdoğan ve Yılmaz Konaç yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Feyyaz Bozdoğan doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybederken durumu ağır olan Sedat Bozdoğan ise ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.

Akrabalarına kurşun yağdırdıktan sonra kaçan Emrullah Çabuk’un yakalanması için il genelinde çalışma başlatıldı. Şüpheli Çabuk, bir süre sonra Alanya ilçesinde polis uygulama noktası yakınında tabancayla başına ateş ederek intihara kalkıştı. Ağır yaralı olduğu belirlenen Çabuk, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER