A3 Haber

Hatayspor’un ardından bir takım daha ligden çekildi

Hatayspor’un ardından bir takım daha ligden çekildi

Hatayspor’un ardından bir takım daha ligden çekildi
Şubat 10
18:41 2023

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’un ligden çekildiğini açıkladı. Adanaspor’un da resmi başvurusunu beklediklerini duyuran Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig’in 3-4 Mart tarihlerinde oynanmasının planladığını söyledi. Hatayspor da dün ligden çekilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıma sebep olan deprem sonrası ertelenen Spor Toto 1. Lig maçlarına ilişkin bilgi verdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig’deki maçların 3-4 Mart’ta devam etmesini planladıklarını açıkladı. Büyükekşi ayrıca, Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un ligden çekildiğini Adanaspor’un ise başvurusunu beklediklerini bildirdi.

Hatayspor dün çekilmişti

Büyükekşi dün yaptığı açıklamada, “Hatayspor kulübü yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmek planlarımız arasında” diye konuşmuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER