Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu evinin mutfağından seslendi: “Ülkeyi rayına oturtup emekli olacağım…”

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Saat 22.00’de burada buluşalım” paylaşımında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu yaptığı videolu paylaşımında neden Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Saat 22.00’de burada buluşalım” demişti. Kılıçdaroğlu saat 22.00’de beklenen paylaşımını yaptı. Videolu açıklama yapan Kılıçdaroğlu paylaşımına “Birleşeceğiz ve kazanacağız. Ama kime karşı?” notunu düştü.

Kılıçdaroğlu konuşmasında neden Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

“Erdoğan’ı göndereceğiz. Bu hedeflerimizin en kolayı” diyen Kılıçdaroğlu, “Türk’ü, Kürt’ü, Sünni’si, Alevi’si, başı açığı, başı kapalısı, solcusu, sağcısı bu müşterekte birleşmeli. Daha iyi bir yaşam müştereğinde hakkını alma müştereğinde buluşmalı. Ben bunun için Millet İttifakı’nın adayı seçildim. Ben onarıcı, telafi edici, birleştirici, kucaklayıcı liderlik yapıp, asıl geleceğin yeni nesil liderlerine ortamı hazırlayacak kişiyim. Ben bundan sonra geleceklerin siyasi geleceği için taşları doğru döşeyecek kişiyim” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:

Exit mobile version