A3 Haber

Kılıçdaroğlu, “Halil İbrahim sofrasını büyütmek zorundayız” dedi, Mustafa Sarıgül Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı

Kılıçdaroğlu, “Halil İbrahim sofrasını büyütmek zorundayız” dedi, Mustafa Sarıgül Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı

Nisan 06
13:43 2023

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile görüşen Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye’nin değişime ihtiyacı var. Halil İbrahim sofrasını büyütmek zorundayız” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü ziyaret etti. Saat 12.00’de başlayan görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi.

Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin sorunlarını, deprem bölgesinin sorunlarını, siyasette bulunduğumuz noktayı kendisiyle ve arkadaşlarıyla görüştük. Güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye’nin değişime ihtiyacı var. Gerçekten de Türkiye’nin bir bahar havasına ihtiyacı var. Bu bahar havasını yakalamak zorundayız. Halil İbrahim sofrasını büyütmek zorundayız. Türkiye’de anneler, babalar, öğrenciler, gazeteciler, hayatın her alanında çalışan insanlar büyük bir endişe duyuyorlar. Bu endişeyi ortadan kaldırmak lazım. Beraber, birlikte olmak lazım. Birlikte Türkiye’yi yeniden inşa etmek lazım, demokrasiyi getirmek lazım. Kadın – erkek eşitliğini sağlamak lazım. İnsanlar düşüncelerini açıkladılar diye sabahın köründe evleri basılmamalı. Biz demokrasiyi getireceksek o zaman siyaseten görevimizi yerine getirmiş olacağız. Bu ayrıntıları Sarıgül ve arkadaşlarıyla konuştuk, dertleştik. Güzel bir görüşme oldu. Sayın Sarıgül ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ederim.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun ardından konuşan Sarıgül şu ifadeleri kullandı:

“İnanıyorum ki Türkiye’yi demokratik parlamenter sisteme geçirecek olan aday sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. İnanıyorum ki Türkiye’yi raylarına oturtacak olan aday sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur”

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER