Site icon A3 Haber

Akşener: Bu beceriksiz iktidar yüzünden milletimiz sadece yaşıyormuş gibi gün geçiriyor, her gün can çekişiyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçim beyannamesinin açıkladığ toplantıda, “Önce millet, memleket diyerek her inançtan, fikirden, hayat tarzından insanlarımıza hak ettikleri hürmeti gösterecek yeni bir toplumsal sözleşmesi vadediyoruz. Toplumsal sözleşmemizin ilk unsuru adalet. AK Parti’nin ayaklar altında aldığı saygı kavramı, toplumsal sözleşmemizin ikinci sözü, Türkiye’yi buluşturan o harç olacak. AK Parti’nin görmezden geldiği nitelik kavramı, 14 Mayıs’tan sonra toplumsal sözleşmemizin üçüncü sözü; Türkiye’nin de itici gücü olacak. AK Parti’nin ülkemizden çaldığı güç, toplumsal sözleşmemizin 4. sözü, Türkiye’nin de mutlak geleceği olacak” diye konuştu.

 

Ankara’da partisinin seçim beyannamesinin açıklandığı toplantıda konuşan Akşener, adalet kavramına, kadın haklarına vurgu yaptı, iktidara yüklendi.

Akşener, “Milletçe haklı olmamıza rağmen tehdit edilen bizler oluyoruz. Hakarete uğrayan bizler oluyoruz iftira atılan bizler oluyoruz ama her seferinde mağdur olan enteresan bir biçimde, Recep Bey ve arkadaşları oluyor… Kurşun bize atılıyor, mağdur olan onlar oluyor. Güler misin ağlar mısın. Kereste gibi adamlar mağdurum diye geziyor” diye konuştu.

Akşener’in açıklamasından satır başları şöyle:

Exit mobile version