Site icon A3 Haber

Bahçeli de Kılıçdaroğlu’na “seccade” üzerinden yüklendi: “Seccadeye basana hoşgörüyle bakılmaz”

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra MHP lideri Bahçeli de, Kılıçdaroğlu’na “seccade” üzerinden yüklendi. İstanbul’da partisinin iftar programında konuşan Bahçeli, “Seccadeye ayakla basana hoşgörüyle bakılmaz. Ayakkabısıyla seccadeyi kirletenlerin zoru görünce, görmedim, üzgünüm, pardon, demeleri bir işe yaramaz” dedi.

Bahçeli, İstanbul’da partisinin İstanbul İl Başkanlığı iftar programında açıklamalarda bulundu. ‘Seccade’ fotoğrafı üzerinden Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Bahçeli, “Seccadeye ayakla basana hoş görüyle bakılmaz. Ayakkabısıyla seccadeyi kirletenlerin zoru görünce, görmedim, üzgünüm, pardon, demeleri bir işe yaramaz” şeklinde konuştu.

Bahçeli ayrıca geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, “300 milyar dolar parayı getireceğim bu ülkeye. Temiz para, uyuşturucu baronlarının parası” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Temiz parayı uyuşturucu tacirlerinden alacağını söyleyen birinin ciddiye alınır tarafı yok” dedi.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Exit mobile version