A3 Haber

Erdoğan: 1994 yılında İstanbul’u nasıl aldık hatırlayın, su var mıydı su?

Erdoğan: 1994 yılında İstanbul’u nasıl aldık hatırlayın, su var mıydı su?

Erdoğan: 1994 yılında İstanbul’u nasıl aldık hatırlayın, su  var mıydı su?
Nisan 17
19:26 2023

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konuştu. “Bayramın ilk günü kentsel dönüşüme ivme katacak yeni bir müjdeyi milletimizle paylaşacağız” diyen Erdoğan, “Deprem yıkıntılarının altında canlarımızın yitip gitmemesi için kentsel dönüşüm çalışmalarında en küçük bir ihmale veya aç gözlülüğe meydan vermemeliyiz” dedi.

Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

  • Deprem bizim hazırlıklarımızın bitmesini beklemiyor. Önümüzdeki yılın temmuz ayına kadar konutların hepsi sahiplerine teslim edilmiş olacak. Tabii gönül bu projenin daha yatay bir mimariyle gerçekleştirilmesini ister ama insanlarımızı gönüllü bir şekilde ve bulundukları yerde dönüşüm sürecine dahil etmek için böyle bir yöntemle projeyi yürüttük.
  • Kentsel dönüşüm kredilerinin limitlerini 600 bin liradan 1 milyon 250 bin liraya çıkardık. Bayramın ilk günü kentsel dönüşüme ivme katacak yeni bir müjdeyi inşallah milletimizle paylaşacağız. Deprem yıkıntılarının altında canlarımızın yitip gitmemesi için kentsel dönüşüm çalışmalarında en küçük bir ihmale veya aç gözlülüğe meydan vermemeliyiz.

“94 yılında İstanbul’da su var mıydı su?”

  • Fikirtepe’de yaşanan değişim 21 yıllık iktidarımızı en yalın haliyle göstermeye yeterlidir. İstanbul’un en sorunlu bölgesini aldık en prestijli yeri haline getirdik. İşte Türkiye’yi de 21 yıl önce Fikirtepe’nin eski hali gibi aldık. 94 yılında İstanbul’u nasıl aldık hatırlayın. Çöp, çukur, çamur… Sonra buraları biz temizlemedik mi? Su var mıydı su?

“Yedi kişi birbirini idare edemeyenler, 85 milyonu nasıl yönetecek?”

  • Karşımıza Bay Bay Kemal’i aday olarak çıkardılar. Ama bu Bay Bay Kemal her biri ayrı bir alemde yaşayan, kendi iç sıkıntılarını bile çözmekten aciz 7 Cumhurbaşkanı yardımcısından habersiz adım atmayacakmış. Böyle devlet yönetimi olur mu, bu nasıl bir kafa? Şimdi bu “frankenstein” koalisyonu ne yapacakmış? 85 milyonluk Türkiye’yi yönetecekmiş. Daha 7 kişi birbirini idare edemeyenler 85 milyonu nasıl yönetecekler.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER