A3 Haber

Erdoğan Togg kredisini duyurdu: Kamu bankalarından 36 ay vade, 0.99 oranlı kredi

Erdoğan Togg kredisini duyurdu: Kamu bankalarından 36 ay vade, 0.99 oranlı kredi

Erdoğan Togg kredisini duyurdu: Kamu bankalarından 36 ay vade, 0.99 oranlı kredi
Nisan 24
20:26 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa’daki mitingde yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun “Alevi” başlıklı videosuyla ilgili “Ey Zillet İttifakı şunu bilin biz Allah’ın kulları arasın ayrım yapmayız. Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz var bizim tek dinimiz var Müslümanlık” dedi. Erdoğan, Togg’un alımında kredi kolaylığı sağlanacağını belirterek “Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50’si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı “Alevi” başlıklı videosuyla ilgili konuştu. Erdoğan, “Ey Zillet İttifakı şunu bilin biz Allah’ın kulları arasın ayrım yapmayız. Üstünlük sadece Allaha olan yakınlıktadır. Bunu siz bilmezsiniz. Çıkmış Alevilikten şundan bundan bahsediyor. Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz var bizim tek dinimiz var Müslümanlık” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yerli ve milli otomobil Togg’un alımında kredi kolaylığı sağlanacağını belirterek detayları Manisa’da açıklayacağını duyuran Erdoğan, “Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50’si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

  • Ben inanıyorum ki Manisa bu seçimi kazaya bırakmaz. Manisa 14 Mayıs’ta bismillah diyor muyuz. Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam diyor muyuz. gönlünü kazanmadığımız tek bir kişi bırakmadan herkese yaptıklarımız anlatacağız. 
  • Allah’ıma hamd olsun bu eserleri inşa etme fırsatını bize verdi. Şimdi yeni bir fırsat 14 Mayıs. İnşallah milletim yürü derse yine yürüyeceğiz. Allah göstermesin bunların eline ülke kalırsa başımıza gelecekleri düşünün. Ne diyor Bay Bay Kemal, bunlar Diyarbakır’da 51 kardeşimiz öldürdü. “Ne diyorlar, başa gelirsek Selo’yu çıkaracağız.” Bunlara fırsat verecek miyiz? Ey Zillet İttifakı şunu bilin biz Allah’ın kulları arasın ayrım yapmayız. Üstünlük sadece Allaha olan yakınlıktadır. Bunu siz bilmezsiniz. Çıkmış Alevilikten şundan bundan bahsediyor. Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz var bizim tek dinimiz var Müslümanlık.
  • Bay Kemal sen anlamazsın bu işlerden, bu ülkede memurluk bile yapamazsın. Bunun SSK’nın başında olduğu dönemde ölüler hastanede rehin alınıyordu. Bizim şehir hastanelerimiz muhteşem, kapıdan geleni geri çeviremezler, yasaktır. Ne diyorlar İngiltere’den 300 milyar dolar para getireceklermiş. Adamın devlet yönetimden haberi yok, beş tane keçi verin kaybeder.
  • Ülkemiz kendi doğalgazımızı çıkarıyor, bunlar rahatsız oluyor. Terör örgütlerini inlerinde vuruyoruz, bunlar rahatsız oluyor. Değerli kardeşlerim bunları ancak biz vururuz, Bay bay Kemal onlarla Kandil’de resim çekiliyor. Benim milletim bunlara oy vermez.
  • Ülkemi asrın felaketi depremlerin yıkımız kısa sürede kaldırıp konutları teslim aşamasına getiriyor bunlar rahatsız oluyor. yollara tünellere, barajlar karşı sergiledikleri hazımsızlığı saymıyoruz. Göreve geldiğimizde 26 tane havalimanı vardı, şimdi 58 tane var. Ülkemizi şehir hastaneleri ile donatmaya başladık mı? Bir masa kurmuşlar yedili masa evlere şenlik. Yedi kişi kurbanda bir danaya girse tamam da…. Türkiye geçmişte ikili koalisyonları bile kaldıramayan siyasi iktidarsızlıklar yaşadı. Daha bakanlar koltuklarına oturamadan dağılan koalisyonlar nedeniyle ülkemiz altın yıllarında zaman kaybetti.
  • 14 Mayıs’ta bunlara bay bay deyin. Sandıkta bunlara hadlerini bildireceğiz. Kardeşlerim bunları Tayyip Erdoğan’ı devirmek dışında bir amacı yok. Sadece söyleyip geçiyorlar. Tıpkı son mahalli seçimlerde suyu sütü bedava verecekleri süt gibi. Ben buraya Genlikten Togg’un yeni temel atma tesisinden geldim. Kamu bankalarımız araç fiyatının yüzde 50 bedelinde 36 ay, 0,99 oranla kredi kullandıracaklar. Bugün bende Gemlik’te Togg’u kullandım. Gemlik’te karanfile boğdular, durmak yok dediler. resmi rakamı aldım 60 bin kişi, Burası da muhteşem, Gümbür gümbür 14 Mayıs’a gidiyoruz. 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER