Site icon A3 Haber

Erdoğan Togg kredisini duyurdu: Kamu bankalarından 36 ay vade, 0.99 oranlı kredi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa’daki mitingde yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun “Alevi” başlıklı videosuyla ilgili “Ey Zillet İttifakı şunu bilin biz Allah’ın kulları arasın ayrım yapmayız. Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz var bizim tek dinimiz var Müslümanlık” dedi. Erdoğan, Togg’un alımında kredi kolaylığı sağlanacağını belirterek “Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50’si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı “Alevi” başlıklı videosuyla ilgili konuştu. Erdoğan, “Ey Zillet İttifakı şunu bilin biz Allah’ın kulları arasın ayrım yapmayız. Üstünlük sadece Allaha olan yakınlıktadır. Bunu siz bilmezsiniz. Çıkmış Alevilikten şundan bundan bahsediyor. Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz var bizim tek dinimiz var Müslümanlık” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yerli ve milli otomobil Togg’un alımında kredi kolaylığı sağlanacağını belirterek detayları Manisa’da açıklayacağını duyuran Erdoğan, “Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50’si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Exit mobile version